Salat-ı Tefriciye 3
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuÅŸ: “Bir kimse, çok önemli bir iÅŸinin veya önemli bir dileÄŸinin gerçekleÅŸmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ÄŸamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun ÅŸerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yaÄŸmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Tüm led tv fırsatları için tıklayın !







kayserili diyor ki;
83 gün önceSayın metin bey o Peygamberki 18 bin alemin efendisidir.
siz ise sadece bu dünya denen gezegende yaşayan tirilyonlarca canlı dan birisisiniz
hakkaaşık diyor ki;
119 gün önceDualarımızı yaparken Allaha nazı niyazı geçen veli kulları peygamberleri vesile kılarak onların yüzü susyu hürmetine istemek gerekir.
ilkay diyor ki;
153 gün önceo şirk koşmak değil araya vesile koymaktır bir kere hiç bir istekte vesilesiz gerçekleşmez ben bu dua hürmetine hastalığıma şifa buldum allahın izniyle